Χειροποίητα Μαξιλάρια ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ

«Είναι βαρύς σαν σίδερο, είναι γλυκός σα μέλι, μήτε με χέρι πιάνεται, μήτε στην τσέπη μπαίνει. Τι είναι;»
Ο ύπνος!

Η απόλυτη μορφή ξεκούρασης έχει εμπνεύσει τόσο τη λαϊκή παράδοση και σοφία, όσο και την παγκόσμια λογοτεχνία και τέχνη.
Στις μέρες μας, με τις απίστευτες απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο και το άγχος που απορρέει από αυτές το πολύτιμο 8ώρο του ύπνου μας είναι το καλύτερο ηρεμιστικό και ο μοναδικός τρόπος να γεμίσουν οι μπαταρίες μας.

Για πολλούς από εμάς το 8ώρο μοιάζει μ’ ένας άπιαστο στόχο. Γι’ αυτό σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, μπαίνει στο μικροσκόπιο η ποιότητα του ύπνου μας. Στην Κλινο@στρωμ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε μαξιλάρια, που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και θα υπόσχονται έναν καλύτερο ύπνο!

Όλα μας τα μαξιλάρια είναι χειροποίητα ελληνικά και κατασκευασμένα από καινούρια και πρωτογενή υλικά και όχι ανακυκλωμένα.
Αν οι πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή ή καθιστική εργασία σας έχουν κληρονομήσει πόνους στον αυχένα το μαξιλάρι VISCO MEMORY FOAM είναι μια ιδανική λύση καθώς προσφέρει μεγάλη άνεση, αγκαλιάζοντας το κεφάλι και τον αυχένα 100%. Επιπλέον διαθέτει θήκη που αφαιρείται και πλένεται.

Αν θέλετε ακόμη πιο εξειδικευμένη φροντίδα, στην εταιρεία μας θα βρείτε το Αυχενικό μαξιλάρι, που προσφέρει άριστη στήριξη του αυχένα με αποτέλεσμα να επιτυχγάνεται ανακούφιση για έναν υγιή και ξεκούραστο ύπνο. Διαθέτει ένα 100% βαμβακερό κάλυμμα και είναι πλενόμενο.

Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή, που θα λατρέψετε είναι το μαξιλάρι LATEX, που είναι ιδιαίτερα εργονομικό, απόλυτα υποαλλεργικό και αντιβακτηριακό αφού αναπνέει. Προσφέρει άνεση και άριστη στήριξη του αυχένα. Επιτρέπει την άριστη κυκλοφορία του αέρα, απορροφάει την υγρασία, έχει ύφασμα που αφαιρείται και πλένεται , έχει απαλή υφή και είναι άοσμο.

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και εξασφαλίστε του έναν ξεκούραστο και ευχάριστο ύπνο ξεκινώντας από το πιο βασικό: ένα σωστό μαξιλάρι! Ένα μεγάλο ποσοστό της ζωής μας το περνάμε στην αγκαλιά του Μορφέα, ας φροντίσουμε λοιπόν, το καθημερινό μας ραντεβού μαζί του, να έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε το ταξίδι που θα ακολουθήσει να είναι μοναδικό και να πετύχει τον σκοπό του! Την απόλυτη ξεκούρασή μας.

 

Μια Ιρλανδική παροιμία υποστηρίζει ότι «το γέλιο και ο ύπνος είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου».
Ας πάρουμε αυτό το «φάρμακο» για την ψυχή και το σώμα μας μέσα από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

 

Ξέχωρα από τα μαξιλάρια μας, στην Κλινο@στρωμ είμαστε ιδικοί στον ύπνο. Στο κατάστημά μας, θα βρείτε κρεβατοκάμαρες, ανατομικά στρώματα με εξαιρετικά υλικά και ο,τι άλλο σχετίζεται το κρεβάτι σας.

Μια επίσκεψη στο κατάστημά μας, θα σας πείσει ότι ο ύπνος σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια!