Προστατεύετε το στρώμα σας με επιστρώματα ποιότητας

Τα ανατομικά στρώματα αποτελούν μια επένδυση για καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα επιστρώματα είναι μια ποιοτική αναβάθμιση του στρώματος σας χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος. To επίστρωμα δε δρα διορθωτικά σε ένα στρώμα που είναι φθαρμένο αλλά είναι καλύτερη προστασία στα ανατομικά σας στρώματα.

 

Χρησιμοποιήστε επιστρώματα για να καλύψετε την επιφάνεια του στρώματός σας, τα οποία αφαιρούνται εύκολα και πλένονται, διατηρώντας το στρώμα καθαρό.

Το επίστρωμα προφυλάσσει το στρώμα από ανεπιθύμητους λεκέδες και μικροοργανισμούς.

Το πλαϊνό τμήμα του στρώματος πρέπει να παραμένει ανοιχτό, ώστε να αερίζεται το στρώμα και να μην δημιουργείται υγρασία, η οποία είναι ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των μικροοργανισμών, όπως τα ακάρεα. Τα επιστρώματα που καλύπτουν μόνο την επιφάνεια του στρώματος, αφήνοντας το στρώμα να “αναπνέει” στο πλάι.

 

Επιλέξτε το κατάλληλο επίστρωμα με την ποιότητα Κλινοστρώμ

 

Η Κλινοστρώμ σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιστρωμάτων για να προστατεύσετε τα ανατομικά σας στρώματα. Επιλέξτε το αφρώδες No 2.200 LUX σε τρία η πέντε εκατοστά πάχος. Αποκτήστε το Αφρώδες επίστρωμα ΦΥΣΙΟΜΑΣΑΖ  με πάχος πέντε εκατοστά που προσφέρει εργονομική αίσθηση μαζάζ ή το Αφρώδες επίστρωμα VISCO MEMORY FOAM, επίσης πέντε εκατοστών, για ξεκούραστο ύπνο με… IQ. Προστατέψτε τα ανατομικά σας στρώματα με το ανώστρωμα LATEX με πέντε ή τρία εκατοστά πάχος.

 

Αποκτήστε το επίστρωμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και προστατέψτε τα ανατομικά σας στρώματα δίνοντας του παράταση… ποιότητας.