Ο ΥΠΝΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ!

Πώς ο ύπνος μπορεί να σώσει τη σχέση σας ; Τα οφέλη του ποιοτικού 8ωρου βραδινού ύπνου είναι ευρέως διαδεδομένα, έρευνες όμως έχουν δείξει πως είναι εξίσου σημαντικό να περνάτε αρκετά βράδια με τον σύντροφό σας για να μπορέσει η σχέση σας να ευδοκιμήσει. Όταν μάλιστα αυτά τα βράδια συνοδεύονται από ένα άνετο κρεβάτι και αναπαυτικό στρώμα όπως της ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ, τότε το σίγουρο είναι πως η σχέση σας θα κρατήσει για πολύ!

Τα ζευγάρια που απολαμβάνουν μαζί έναν ποιοτικό ύπνο, δεν έχουν μόνο καλύτερη σχέση, αλλά είναι και πιο υγιή και αγαπημένα. Αποδεικνύεται από έρευνες ότι οι διαμάχες είναι τοξικές τόσο για τη σχέση σας όσο και για τη γενικότερη ευεξία σας, καθώς σύντροφοι που κοιμόντουσαν λιγότερο από 7 ώρες κάθε βράδυ ή χωριστά, ήταν και αυτοί που τελικά διαφωνούσαν μεταξύ τους. Το παραπάνω συμπέρασμα βγάζει αρκετό νόημα, αν σκεφτούμε ότι η έλλειψη ύπνου ή ακόμα χειρότερα ένας κακός ποιοτικά ύπνος μας κάνει πιο ευέξαπτους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αν λοιπόν, σκοπεύετε να κοιμηθείτε λίγο νωρίτερα απόψε, τότε έχετε ένα καλό κίνητρο για να το κάνετε αφού ένας καλός νυχτερινός ύπνος με τον σύντροφο σας, ποιοτικά άρτιος και συνοδευόμενος από το κατάλληλο στρώμα ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σας, να την τονώσει και να σας κάνει να την δείτε το επόμενο πρωί με <<άλλο μάτι>> , χωρίς γκρίνια και διαμάχες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα ζευγάρια που κοιμούνται αγκαλιά ή έχοντας σωματική επαφή, είναι πιο ευτυχισμένα από τα ζευγάρια που, κατά την διάρκεια του ύπνου έχουν απόσταση ή κοιμούνται προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Ο ύπνος είναι σημαντικός γιατί δίνει στο σώμα την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ανανεωθεί. Η έλλειψη ύπνου διαταράσσει την ισορροπία του οργανισμού και οδηγεί σε αυξημένα επίπεδα στρες, ενώ μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σε θέματα γονιμότητας, μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη ή πιο απλά να επηρεάσει αρνητικά την ήδη δύσκολη καθημερινότητα που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε.

Επομένως, εάν νιώθετε ότι η ερωτική σας σχέση βρίσκεται σε αδιέξοδο, αν κυριαρχεί η ρουτίνα ή αν θέλετε να αποτρέψετε ενδεχόμενες προστριβές και διαμάχες τότε το καλύτερο δώρο πρώτα για τον εαυτό σας και μετά για τον σύντροφο σας, δεν είναι άλλο από ένα αναπαυτικό στρώμα ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ.

Εκμεταλλευτείτε την άνεση που σας προσφέρει και απολαύστε ένα ποιοτικό βράδυ με το ταίρι σας, κοιμηθείτε αγκαλιά και δείτε την ερωτική και σεξουαλική σας σχέση να αλλάζει προς το καλύτερο.

Ερωτευτείτε ξανά από την αρχή!