Ανατομικά στρώματα και μαξιλάρια, ο φρουρός σας απέναντι στις τοξίνες

Ποιότητα ζωής σημαίνει καλός ύπνος και καλός ύπνος σημαίνει καλά ανατομικά στρώματα και ανατομικά μαξιλάρια. Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένας καλός ύπνος απομακρύνει τις άχρηστες και επιβλαβείς τοξίνες του εγκεφάλου και προσφέρει ευεξία και ηρεμία.

Κατά τη διάρκεια της ημέρες στον εγκέφαλο συσσωρεύονται άχρηστες και επιβλαβείς τοξίνες. Η ποιότητα λοιπόν του ύπνου είναι ο βασικός παράγοντας για το αν ο «καθαρισμός» του σκληρά εργαζόμενου εγκεφάλου θα έχει γίνει σωστά. Ένας ποιοτικός και επαρκής ύπνος είναι αναγκαίος για έναν “ξεκούραστο” εγκέφαλο και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεστε κατάλληλα στρώματα ύπνου και ανατομικά μαξιλάρια.

Στρώματα ύπνου, μια επένδυση γεμάτη οφέλη

Είναι αποδεδειγμένο ότι μιας κακή ποιότητας ύπνου που δεν “καθαρίζει” τον εγκέφαλο μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση ορισμένων εγκεφαλικών νευροεκφυλιστικών ασθενειών, όπως το Αλτσχάιμερ και το Πάρκινσον. Επιπλέον ο ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο για μια καλή μνήμη, μια πιο εύκολη μάθηση αλλά και στη ρύθμιση του μεταβολισμού.

Σύμφωνα με έρευνες μου έχουν δημοσιευθεί σε κορυφαία περιοδικά τα βοηθητικά εγκεφαλικά κύτταρα συρρικνώνονται στη διάρκεια του ύπνου, ώστε να ανοίξουν μεγαλύτερα διάκενα μεταξύ των νευρώνων, επιτρέποντας την απορροή από τον εγκέφαλο των επιζήμιων ουσιών.

Η επένδυση λοιπόν σε ανατομικά στρώματα και ανατομικά μαξιλάρια αποτελεί μιας επένδυση σε καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα καλά στρώματα ύπνου θα προσφέρουν στον εγκέφαλο σας την αποτοξίνωση και την ηρεμία που του χρειάζεται και του αξίζει μετά από μια μέρα γεμάτη στρες. Τα ειδικά σχεδιασμένα στρώματα Κλινοστρώμ είναι ο φρουρός απέναντι στις τοξίνες και η σίγουρη λύση για έναν ευεργετικό ύπνο.