Έλλειψη ύπνου; Κοιμήσου ύπνο χιλιάδων καρατίων με τη Κλινοστρωμ!

Ύπνος, το Άγιο Δισκοπότηρο της υγείας. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να εκτοξεύσει τα επίπεδα του σακχάρου σου στα ύψη, να συμβάλλει στην αύξηση του σωματικού βάρους, να οδηγήσει σε κατάθλιψη, να σε θέσει σε κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και να προκαλέσει εγκεφαλική βλάβη.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή, καθώς η στέρηση ύπνου,  μπορεί να επηρεάσει τη μνήμη,  το ανοσοποιητικό σύστημα και τον μεταβολισμό. Ακόμα, μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα, αν για παράδειγμα αποκοιμηθείς στο τιμόνι καθώς οδηγείς. Εάν μένεις ξύπνιος όλη την νύχτα, έχεις ανεπαρκή απόδοση σε όλη τη διαρκείας της επόμενης μέρας.

Και όμως λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω στοιχεία, θα περίμενε κανείς όλοι να κοιμόμαστε το απαραίτητο 7ωρο- 8ωρο που είναι απαραίτητο για την υγεία και τη βέλτιστη λειτουργικότητα του οργανισμού. Αντίθετα, ελάχιστο ποσοστό ανθρώπων κοιμάται 7-8 ώρες με τους περισσότερους να κοιμούνται λιγότερες από 6 ώρες το βράδυ!

Καθώς λοιπόν, ένας καλός νυχτερινός ύπνος είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να χαρίσεις στον ευατό σου, για την υγεία και την διάθεση σου, εάν υποφέρεις από νυχτερινές ενοχλητικές αυπνίες, επίλεξε το σωστό στρώμα και εξασφάλισε όλα τα ευεργετικά οφέλη που ένας καλός ύπνος χαρίζει στο σώμα σου, στην υγεία σου και στην ευεξία σου!

Γιατί μην ξεχνάς πως ο καλός και ποιοτικός ύπνος είναι το Α και το Ω της καλής υγείας!

Έαν λοιπόν θες να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να απαλλαγείς από την ενοχλητική αϋπνία και τα αρνητικά της παρελκόμενα, επίλεξε ένα στρώμα από την ποικιλία της Κλινοστρώμ και κάνε σε σένα το πολυτιμότερο δώρο, έναν ήσυχο και άνετο ύπνο!